Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar,
Geri dön   Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, > Forum Yönetimi > Genel Yardım Bölümü

Sponsor Reklam Alanı

DN Reklam Alanı
y8

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.02.11
dj fatma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dj fatma
Karizma Puani:10
Karizma Derecesi : dj fatma is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri dj fatma ait bütün Mesajları bul dj fatma nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 0
0 Adet Teşekkür Almış 0 Konusuna
dj fatma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
slm adım fatma ben dj olmak istiyom yani remix yapmak istiyom ama hiç birşey bilmiyom nasıl remix yaparım bilen varmı yardım lazım eger yardım ederseniz dj olacaz

Yorumlarınızı Eksik Etmeyiniz.

Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)

dj fatma Tarafından Açılmış Son 5 Konu
Konu Adı Forum Son Yazan Cevaplar Görüntüleme Son Mesaj Zamanı
acemiyim yeni başlıyom Genel Yardım Bölümü safak85 3 298 28.02.11 08:31

Destek Verin
www.DJLER.dE reklam alanlari

Alt 28.02.11
Dj`CiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dj`CiN
Karizma Puani:14
Karizma Derecesi : Dj`CiN is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri Dj`CiN ait bütün Mesajları bul Dj`CiN nickli üyeye özel mesaj gönderin Dj`CiN´nin Web Sitesini ziyaret edin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 13
4 Adet Teşekkür Almış 2 Konusuna
Dj`CiN isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Dj`CiN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Cevap: acemiyim yeni başlıyom

hoş geldin kardeşim virturel dj programı işine yaraya bilir sonra aceustica vb programlar işine yaraya bilir şarkıları kesmek için vs ama virtureli becere bilirsen gerisi kolay olur diye düşünüyorum forum içersinde bir çok yerde vardır nasıl kullanıldığı vs sonra heveslisinde düşüncelerini birleştirerek bir şeyler yapa bilirsin. bilgisayar üzerinde ama ben masrafa girerim dersen farklı programlar var satın alırsın benim dediklerim bilgisayar üzerinde yapar bilirsin remix v.s farklı programlar varmı bilmem ben kullandıklarımı yazdım

Aşk`La Gelen Herkapı Bende KapaLı..!
Alt 06.03.11
DJ_MAHKUM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DJ_MAHKUM
Karizma Puani:1914
Karizma Derecesi : DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future
Açık Profil bilgileri DJ_MAHKUM ait bütün Mesajları bul DJ_MAHKUM nickli üyeye özel mesaj gönderin DJ_MAHKUM´nin Web Sitesini ziyaret edin

₪ producer ₪
Teşekkür Etti: 109
1,904 Adet Teşekkür Almış 96 Konusuna
DJ_MAHKUM - MSN üzeri Mesaj gönder
DJ_MAHKUM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

slm adım fatma ben dj olmak istiyom yani remix yapmak istiyom ama hiç birşey bilmiyom nasıl remix yaparım bilen varmı yardım lazım eger yardım ederseniz dj olacaz

temel teknikleri ögrenmelisin başta [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
başarılar

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Destek Verin
www.DJLER.dE reklam alanlari

Alt 17.01.12
safak85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
safak85
Karizma Puani:95
Karizma Derecesi : safak85 will become famous soon enough
Açık Profil bilgileri safak85 ait bütün Mesajları bul safak85 nickli üyeye özel mesaj gönderin

~ Bizden Biri ~
Teşekkür Etti: 7
84 Adet Teşekkür Almış 2 Konusuna
safak85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Bunun için piyasada sürüsüyle en basitinden en profesyoneline kadar program var.Bunun için basitten başlayıp ilerlemeni tavsiye ederim.Mesela nota bilgin varsa;en azından liseden biraz kulak dolgunluğun varsa,midi yazabileceğin ve kendi ritmlerini oluşturabileceğin programlar var.Örnek olarak ben sana iki program önereceğim;yalnız bu iki program baya ileri programlardır uyarıyım.Biri sony acid pro 7,diğeri ise Fl studio serileri.Sony acid pro loop ve sample dediğimiz hazır ritm veya çeşitli beat seslerini kullanır ayrıca midi drumkit altyapısıyla yazılmış ritmleri çalabilir.Bunun yanında notaları tek tek fare yardımıyla;ya da midi çıkışlı bir keyboard ile (gelişmek için bence şart) melodileri yazman mümkün.Fl studio da dediklerimi yapabilir ama Fl loopları için BPM sınırlaması vardır,yanlarında loopun hızı belirtilir o hızın dışına çıktığınızda kayma olur ritmde.Tek dez avantajı bu Fl in.Kolay gelsin kısaca sık kullandığım bu iki programı özetlemeye çalıştım,umarım yararlı olur.

www.Djler.nEt Rakabet Etmez Rekabet Yaratır..!

Etiketler
acemiyim , basliyom , yeni

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil