Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar,
Geri dön   Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, > Dj ve Radyo Dünyası > Sorun ve Çözümler

Sponsor Reklam Alanı

DN Reklam Alanı
y8

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.01.11
Djptg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Djptg
Karizma Puani:172
Karizma Derecesi : Djptg has a spectacular aura about Djptg has a spectacular aura about
Açık Profil bilgileri Djptg ait bütün Mesajları bul Djptg nickli üyeye özel mesaj gönderin

~ Bizden Biri ~
Teşekkür Etti: 6
162 Adet Teşekkür Almış 14 Konusuna
Djptg isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni
arkadaşlar bu konuda bana yardım edene teşşekür vericem

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
ben virtual dj 7 pro kullanıorum(pro union versiyon) neyse arkadaşlar ben sampler bölumlerine bir kaç loop koyuyorum güzel ritimler bulmaya alışıyorum bazen oluyor ama başkaları beğenmiyor vesyre vesayre mesela benim yaptığım djptg okay people in da house ya da djptg try mix gibi (yeni şarkı yapmaya çalışıyorum remix daha kolayıma kaçıyor ben zor olanı istiyorum) bu şarkıları yaptığımda hem ben beğenmiyorum hem de insanlar hani derler ya eğer dj eğlenmiyorsa oradaki insanlar eğlenmez babmın dediğine göre eskiden (3 hafta önce) daha güzel parçalar çıkarıyormuşum ne oldu bana neden ilham gelmiyor sürekli remix mix diniyorum mixerin başında sürekli çalışıyorum acaba cok çalıştığım ve çok müzik dinlediğim için yoruldummu bundan dolayamı kötü yapıyorum ??? biraz bu djlikten uzaklaşıp sonra hemen geri dönmelimiyim? ama ben bu işi cok seviyorum bana bu konuda yardım edene teşşekür yolıyıcam butun konularına hadi cartetceza pckopat bakın siz profesyonelsiniz lutfen yardım edin

Yorumlarınızı Eksik Etmeyiniz.

Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)

Djptg Tarafından Açılmış Son 5 Konu
Konu Adı Forum Son Yazan Cevaplar Görüntüleme Son Mesaj Zamanı
Yyaaardddiiimmm!!!! Sorun ve Çözümleriniz Djptg 0 75 23.12.11 17:41
Kimse Onu Durduramıyor... Tek Parçalar MC Kemal 1 105 04.04.11 19:30
Dj ptg Barbrastreisand Tek Parçalar Djptg 0 100 04.04.11 16:15
Black Eyed Peas Dirty Beat Tek Parçalar MC Kemal 1 162 04.04.11 16:07
Shopping Fest Etkinlikler & Organizasyonlar Djptg 0 248 30.03.11 19:38

Destek Verin
www.DJLER.dE reklam alanlari

Alt 24.01.11
cartetceza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cartetceza
Karizma Puani:9674
Karizma Derecesi : cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute cartetceza has a reputation beyond repute
Açık Profil bilgileri cartetceza ait bütün Mesajları bul cartetceza nickli üyeye özel mesaj gönderin

MÜZİKYOLU
Teşekkür Etti: 399
9,617 Adet Teşekkür Almış 867 Konusuna
cartetceza - MSN üzeri Mesaj gönder
cartetceza isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Cevap: arkadaşlar bu konuda bana yardım edene teşşekür vericem

soyle soylıyım sana

remıxsı yap yaptıktan sonra kulagını nasıl olmus dıye cankulagı tabırıyle dınleme
normal şekılde dınle hatalarını ozaman daha ıyı anlarsın

dınlerken baska seyle ılgılen mesela

Alt 24.01.11
Djptg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Djptg
Karizma Puani:172
Karizma Derecesi : Djptg has a spectacular aura about Djptg has a spectacular aura about
Açık Profil bilgileri Djptg ait bütün Mesajları bul Djptg nickli üyeye özel mesaj gönderin

~ Bizden Biri ~
Teşekkür Etti: 6
162 Adet Teşekkür Almış 14 Konusuna
Djptg isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

saol haklısın ama bişi dicem bu aralar ilham gelmiyor ilham nasıl gelir nereden ilham alabilirm ???

Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)
Destek Verin
www.DJLER.dE reklam alanlari

Alt 05.04.11
DjKewiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DjKewiN
Karizma Puani:47
Karizma Derecesi : DjKewiN is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri DjKewiN ait bütün Mesajları bul DjKewiN nickli üyeye özel mesaj gönderin DjKewiN´nin Web Sitesini ziyaret edin

RaDYo Programcisi
Teşekkür Etti: 23
37 Adet Teşekkür Almış 17 Konusuna
DjKewiN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Bu ilham bana nasil gelir diye beklersen ve bunu beklerken proje yapmaya calisiyorsan gercekten kotu seyler yapiyorsun demektir,ayni zamanda bu isten cabuk sogursun....

!!! SOMEONE LIKE YOU !!!!

Etiketler
arkadaslar , bana , edene , konuda , tessekur , vericem , yardim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil