Öncelikle aramıza hoşgeldin kardeşim , sen müzik üreticisi mi olmak istiyorsun yoksa yerel veya sanal ortamlarda radyo dj ligi mi yapmak istiyorsun bu önemli olan bu
müzik yapmak istiyorsan nota bilgini geliştirmen gerek tabi müzikler orjinal olsun istiyorsan
ve kulagınında iyi olması gerek çünkü müzik işi kulak işidir
ilk adım lar ise ritim tutmayı ritim oluşturmayı geliştirmen gerekiyor
bazı müziklerden örnek alarak yola cıkmalısın örnek aldıgın müzik ile senin yapmak istedigin müzik benzerlik taşıyor ise gelişim söz konusu olur daha sonra kendi tarzını olusturabilirsin
Ama ilk olarak ögrenmen gereken konu müzik terimleridir örn: bmp nedir kpbs nedir bu tür terimleri arastırıp ögrenmen gerek . ilerde müzik kabiliyeti geliştirmen için önemli konulardan birisidir
bir müzik sec kendine remix mix yapılmamış bir şarkı olsun ve hayal et o müzikte neyleri degişitirebilecegini düşün kafanda tasarla daha sonra bu düşüncelerini program vaastasıyla uygulamaya çalış
.virtual dj i geçişler yani iki parça arasında ki geçişleri geliştirmen için kullanabilirsin yokla loop ( döngü) ritimlerini oraya koyup ta otomatik bpm tutturup üzerinde drum clap vs kullanmak seni tembelleştirir
lakin radyo dj ,yayınc olmak istiyorsan sitemizde bulunan radyo dj arayanlar baslıgının altında kendine göre sanal radyolar bularak müzik kültürünü insanlarla hasır neşir olmayı ögrenirsin ..
ne kadar acık bir anlatım yaptım bilmiyorum ama takıldıgın veya merak ettigin konu olursa bu konu altında irtibata girebilirsin kardeşim . başarılarını dilerim

|