Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar,
Geri dön   Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, > Forum Yönetimi > Genel Yardım Bölümü

Sponsor Reklam Alanı

DN Reklam Alanı
y8

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.12.11
Jeopardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Jeopardy
Karizma Puani:10
Karizma Derecesi : Jeopardy is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri Jeopardy ait bütün Mesajları bul Jeopardy nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 0
0 Adet Teşekkür Almış 0 Konusuna
Jeopardy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Question
Başlangıç?

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım ve buradan öğrenceğim çok şey olacağına inanıyorum.Herneyse öncelikle yaşım 17 ve müzikle aram çok iyi hertürlü müzikten anlıyorum kulağa hoş gelen insanların nasıl müzikler seveceğini kendi adıma biliyorum.Pc'mde binlerce her türde müzik var ve gün içerinde ne yaparsam yapayım müzik dinlemeden duramıyorum bazen hip hop bazen techno bazen damara bağladım bile oluyor.Yani ben dj'lik konusunda kendime çok güveniyorum ve başlamak istiyorum neredeyse tüm ünlü djlerin şarkılarını dinliyorum yeniçıkmış eskiden bulunmamış müzkleri araştırmayı seviyorum anlıcanız djliğe sizin sayenizde balamak istiyorum ama nereden?Kurs alıcak kadar maddi durumum yok sonuçta öğrenciyim.İşe önce pc'de başlamak istiyorum hangi program gerekli araştırdıgım kadarıyla virtual dj öneriliyor ama sizinde önerdiniz ve başlangıç için neler yapacağımı sizlerden yardım almak istiyorum şimdiden teşekkürler.

Yorumlarınızı Eksik Etmeyiniz.

Türkiye'nin İlk Ve Tek Djler Platformu.

www.Djler.Net

Jeopardy Tarafından Açılmış Son 5 Konu
Konu Adı Forum Son Yazan Cevaplar Görüntüleme Son Mesaj Zamanı
Başlangıç? Genel Yardım Bölümü MuGee 2 122 09.12.11 12:19

Destek Verin
www.DJLER.dE reklam alanlari

Alt 09.12.11
DJ_MAHKUM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DJ_MAHKUM
Karizma Puani:1914
Karizma Derecesi : DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future DJ_MAHKUM has a brilliant future
Açık Profil bilgileri DJ_MAHKUM ait bütün Mesajları bul DJ_MAHKUM nickli üyeye özel mesaj gönderin DJ_MAHKUM´nin Web Sitesini ziyaret edin

₪ producer ₪
Teşekkür Etti: 109
1,904 Adet Teşekkür Almış 96 Konusuna
DJ_MAHKUM - MSN üzeri Mesaj gönder
DJ_MAHKUM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Cevap: Başlangıç?

Öncelikle aramıza hoşgeldin kardeşim , sen müzik üreticisi mi olmak istiyorsun yoksa yerel veya sanal ortamlarda radyo dj ligi mi yapmak istiyorsun bu önemli olan bu

müzik yapmak istiyorsan nota bilgini geliştirmen gerek tabi müzikler orjinal olsun istiyorsan
ve kulagınında iyi olması gerek çünkü müzik işi kulak işidir
ilk adım lar ise ritim tutmayı ritim oluşturmayı geliştirmen gerekiyor
bazı müziklerden örnek alarak yola cıkmalısın örnek aldıgın müzik ile senin yapmak istedigin müzik benzerlik taşıyor ise gelişim söz konusu olur daha sonra kendi tarzını olusturabilirsin
Ama ilk olarak ögrenmen gereken konu müzik terimleridir örn: bmp nedir kpbs nedir bu tür terimleri arastırıp ögrenmen gerek . ilerde müzik kabiliyeti geliştirmen için önemli konulardan birisidir

bir müzik sec kendine remix mix yapılmamış bir şarkı olsun ve hayal et o müzikte neyleri degişitirebilecegini düşün kafanda tasarla daha sonra bu düşüncelerini program vaastasıyla uygulamaya çalış

.virtual dj i geçişler yani iki parça arasında ki geçişleri geliştirmen için kullanabilirsin yokla loop ( döngü) ritimlerini oraya koyup ta otomatik bpm tutturup üzerinde drum clap vs kullanmak seni tembelleştirir

lakin radyo dj ,yayınc olmak istiyorsan sitemizde bulunan radyo dj arayanlar baslıgının altında kendine göre sanal radyolar bularak müzik kültürünü insanlarla hasır neşir olmayı ögrenirsin ..

ne kadar acık bir anlatım yaptım bilmiyorum ama takıldıgın veya merak ettigin konu olursa bu konu altında irtibata girebilirsin kardeşim . başarılarını dilerim

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alt 31.12.11
MuGee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MuGee
Karizma Puani:661
Karizma Derecesi : MuGee is a splendid one to behold MuGee is a splendid one to behold MuGee is a splendid one to behold MuGee is a splendid one to behold MuGee is a splendid one to behold MuGee is a splendid one to behold
Açık Profil bilgileri MuGee ait bütün Mesajları bul MuGee nickli üyeye özel mesaj gönderin

Teşekkür Etti: 3
269 Adet Teşekkür Almış 222 Konusuna
MuGee isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Cevap: Başlangıç?

hosgelfin

Destek Verin
www.DJLER.dE reklam alanlari

Etiketler
baslangic

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil