Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar,
Geri dön   Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, > Forum Yönetimi > Tanışma Bölümü

Sponsor Reklam Alanı

DN Reklam Alanı
y8

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.04.11
Petito_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Petito_
Karizma Puani:11
Karizma Derecesi : Petito_ is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri Petito_ ait bütün Mesajları bul Petito_ nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 0
1 Adet Teşekkür Almış 1 Konusuna
Petito_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni
ben geldiiim!! ^.^

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
selam arkadaşlar ben sılay sitenizi bulmam benim için büyük bir şans oldu. müziği gerçekten çok seviyorum ve 4 yıl kadar bir süre de eğitim aldım. dj'lik hakkında pek bilgim yok ama kendimi geliştirmek istiyorum... sitenize şöyle bir göz attım ve çok güzel paylaşımlarla karşılaştım. bunun yanı sıra evimde amatör de olsa kendi stüdyomu kurmak ve kendi kayıtlarımı yapmak istiyorum istiyorum ancak ne kadar uğraşsam da programlar bilgisayarımda düzgün çalışmıyor :/ bu konuda bana yardım edebileceğinizi düşünüyorum.

Herkese Sevgiler...

Yorumlarınızı Eksik Etmeyiniz.

Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)
Petito_ Bu Mesajı İçin Teşekkür Edenler

Petito_ Tarafından Açılmış Son 5 Konu
Konu Adı Forum Son Yazan Cevaplar Görüntüleme Son Mesaj Zamanı
ben geldiiim!! ^.^ Tanışma Bölümü MuGee 4 113 10.04.11 10:54

Destek Verin
www.DJLER.dE reklam alanlari

Alt 10.04.11
DJ ARES C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DJ ARES C
Karizma Puani:5911
Karizma Derecesi : DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute DJ ARES C has a reputation beyond repute
Açık Profil bilgileri DJ ARES C ait bütün Mesajları bul DJ ARES C nickli üyeye özel mesaj gönderin DJ ARES C´nin Web Sitesini ziyaret edin

Bora TOFAN
Teşekkür Etti: 91
5,662 Adet Teşekkür Almış 1,304 Konusuna
DJ ARES C - MSN üzeri Mesaj gönder
DJ ARES C isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Cevap: ben geldiiim!! ^.^

h.g. zamanla bu bılgıyı edınırsın acele etme ii forumlar

Alt 10.04.11
YiGiTCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

YiGiTCAN
Karizma Puani:616
Karizma Derecesi : YiGiTCAN is a name known to all YiGiTCAN is a name known to all YiGiTCAN is a name known to all YiGiTCAN is a name known to all YiGiTCAN is a name known to all YiGiTCAN is a name known to all
Açık Profil bilgileri YiGiTCAN ait bütün Mesajları bul YiGiTCAN nickli üyeye özel mesaj gönderin YiGiTCAN´nin Web Sitesini ziyaret edin

₪SİTE ADMİNİ₪
Teşekkür Etti: 2
391 Adet Teşekkür Almış 5 Konusuna
YiGiTCAN - MSN üzeri Mesaj gönder YiGiTCAN isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
YiGiTCAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Hoş Geldiniz Aramıza DJ lik Yapmak İstiyorsan Arkadaşlar Yardımcı Olurlar Ama Radyo Yayını Yapmak İstiyorsan Bu Konu da Ben Yardımcı Olabilirim Her Türlü Programlar İle

Destek Verin

Alt 11.04.11
Isyankar365 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Isyankar365
Karizma Puani:764
Karizma Derecesi : Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold Isyankar365 is a splendid one to behold
Açık Profil bilgileri Isyankar365 ait bütün Mesajları bul Isyankar365 nickli üyeye özel mesaj gönderin

~ Pro Dj ~
Teşekkür Etti: 1,239
748 Adet Teşekkür Almış 113 Konusuna
Isyankar365 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

aramiza hosgeldin.

umit dunyasi...
Alt 15.04.11
MuGee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MuGee
Karizma Puani:661
Karizma Derecesi : MuGee is a splendid one to behold MuGee is a splendid one to behold MuGee is a splendid one to behold MuGee is a splendid one to behold MuGee is a splendid one to behold MuGee is a splendid one to behold
Açık Profil bilgileri MuGee ait bütün Mesajları bul MuGee nickli üyeye özel mesaj gönderin

Teşekkür Etti: 3
269 Adet Teşekkür Almış 222 Konusuna
MuGee isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

a.s hosgeldin

Destek Verin

Etiketler
ben , geldiiim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil