ben yeni djliğe merak salmış bir gencim ve elimde mixcraft 4 kullanıyorum extra boy sayesinde sesleri müzikten ayıklayıp kendim söylemeye çalışıyorum fakat extra boy ses %100 kaldırmıyor ses belli oluyor ve bu durum çok sinirlerimi bozuyor ALLAH RIZASI İÇİN bana kolayca kullana bileceğim bir iyi program önerin vokali kaldıramıyorum!!!!!!
Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)
ben yeni djliğe merak salmış bir gencim ve elimde mixcraft 4 kullanıyorum extra boy sayesinde sesleri müzikten ayıklayıp kendim söylemeye çalışıyorum fakat extra boy ses %100 kaldırmıyor ses belli oluyor ve bu durum çok sinirlerimi bozuyor ALLAH RIZASI İÇİN bana kolayca kullana bileceğim bir iyi program önerin vokali kaldıramıyorum!!!!!!
Merhaba Altyapıyı Kaldırman zor bildiğim kadarı ile (gerçi bende anlamıyorum ama biraz kurcaladım) sadece ona Altyapı Atacaksın üzerine okuyacaksın enkolayı öyle.
hiç bir program ile %100 verimli vokal cıkaramazsın .birde vokalini silmek istedigin günümüzün sarkıları ise . stereo ksyıt yapıldıgı için vokali enstruman dan cıkarmak bir okadar daha zorlasıyor .söylemek istedigin sarkının altyapısını arayıp kullan bence . orjinali kadar güzel dedegil fakat iş görececk kadar iyidir