Merhaba Arkadaşlar;
Henüz Çok Amatör Bir Dj'im Yani Programlarla Yetinen Türden
-Bu Yüzden Bir Yerden Başlangıç Yapmak İstiyorum Sizce Aşağıdaki Dj Set Nasıl?>>EKİPMANLARDAN ANLAYANLAR Özel Mesaj Atsınlar Lütfen<<Aşağıdaki Adresten Alete Bakabilirsiniz...
Cevap: Bu Başlangıç Set İşe Yarar mı?-Lütfen Yardım...
mobil djlik için süper bir alet. ancak çok ileri performans bekleme. iki kanal usb ile çalışır müzik kulağın ve arşivlerin iyi ise profesyonel olarak iş yaparsın bu aletle
ve dj lik konusunda nasıl bir hedefin var ? hobi mi ? yoksa profesyonellik mi istiyorsun? eğer hobiyse bu ürün yeterli ama yok ben profesyonel olucam dersen.. bu tür aletler ile dj liğe atılmak yerine işi kökünden öğren ve turntable larla başla!!! dj lik kavramı çok değişti... tt bilgisi şart!!! bu iş te profesyonel müzisyenlik gibidir... dj lik bu kadar kolay olmamalı !!! TT ler le başlamanı tavsiye ederim... !!!!! EĞER PROFESYONELLIK ISTIYORSAN VE BU İŞİ GERÇEKTEN ÖĞRENMEK İSTİYORSAN !!!
bende aynen senin gibi bilgisayardan yapıyorum programlarla...bende bu şekil bi şeyler bakıyorum...bir ara turntable alacaktım kullanımı zor öğreten olmadan anlaman kolay olmaz dediler bende turntable'dan vazgeçtim...hobi olarak yapacaksan banada bunu önermişlerdi...
hiç almana bile gerek yook onu alcağına bilgisayardan virtual dj kullan daha iyi ben sana başka bir makine söyliyim kutusunun içinden her şeyi çıkıyor eksiksiz traktor s4 al benden sana söylemesi kim bilir o herhules kaç paradır hercules iyi değil bu işte en iyisi traktor ve pioneer 2 sinin yapmış olduğu bir model var pioneer ddj t1 resmine baka bilirsin google'dan eminiim pioneer ddj t1 de hoşuna gider traktor s4 'de pahalı ama o resimdeki makinayı alcağına bunlardan birini al daha iyi benden sana tavsiye...!!
ya tamam çok iyi pioneer ddj-t1 alsın diyosun herkes onu tavsiye edicek fakat hercules örneği ile aynı kategoride mi ? biri 250 tl diğeri 3000 tl. hani pioneer 500 tl olsa dediğini anlıyacam ama ikisi arasında uçurumlar var fiyat ve kalite olarak.