Bugün bir araştırma yaptım ve gördüm ki çok üzücü bir durum ortada... Bir parçayı bir kişi yapar 10 kişi çalar. Sizinle aynı parçayı farklı djlerin düzenlemeleriyle sunacağım. Hepsi aynı mı parçaların yoksa ben mi yanılıyorum... Bir çok kendini ünlü zanneden dj arkadaşlarımızda bu şekilde hayatına devam etmektedir onlarında farkındayız. onlar sadece kendini ve yalaka takımını kandırıyor...
Bu şekilde çok var piyasada... Çok iyi bildiğim ve sürekli yakaladığım biri var. Sürekli yabancı ülkelerden çalıyor yabancı parçaları geliyor burada ben yaptım diye salıyor nete... Sadece kendini kandırıyor...
Benzetmeye çalışsalar başarı derim ,ama bunlar baya bi ustaymış . başkasının parçasını ,emegini çalarak ben yaptım diye piyasaya sürmek o kadar basit bir sey degil . bunu yapabilmek için Emek hırsızı ,gurursuz ,yalan dolan gibi karakterlerinin olması gerekiyor masallah karakterleri ne var ne yok hepsini kapsıyor ..
orjınalı dedıgın gıbı ılk lınktekı parca. durum ıcler acısı ama kendılerınden baska kımseyı kandıramıyolar. ya sevgılılerıne yada yalakalık yapıcaı kısıelre hava olsun dıye bu tarz olaylara cok gırılıyor. emege yazık. konu ıcın tesekkrler
calinti mixler icin bir bolum acilirsa iyi olur, karaliste gibi yer mesela...
veya baska birsey uygulanirsa guzel olur...
baskasinin emegini calip, kendi mixi diye tanitmak cok ayip bence.