Sponsorlu Bağlantılar
Ferhat KANTIK 1987 Manisa dogumlu.
-İlköğretim Sürecinde, tüm hobbyleri okulundaki electronic ses ekipmanları olmuştur.
-Eğitim Ve Öğrenimindeki 5.inci yılında uygulamalı ders olarak okulunda ses ekipmanları üretmiştir.
-2001 Yılında İmo Uluslar Arası Denizcilik Organizasyonu, TC.Fatsa Atatürk Anadolu Denizcilik Lisesini Kazanmıştır.
-Başarılı Bir Öğrenci Olan Ferhat KANTIK, Eğitim Süresi Bittikten Sonra Müziğe ve denize Olan ilgisini kaybetmemiştir.
-ilk olarak birçok Organizasyon Şirketlerinin tonmaister ve dj'liklerini yapmaya baslamıştır.
-Üretim e ilgisi olan Ferhat KANTIK (DJKANTIK) Dünyanın En Büyük Studio Technologysi Üreten Steinberg Firmasına,
Electro Pluck ve Bubbling instrumalar programlayıp sunmuştur.
-2006 Yılında Dünyadaki birçok müzik üretim yarışmalarına katılıp Uluslararası dj sıralamalarına girmeye hak kazanmıştır.
-(Britney Spears - Break The Ice) Productionu ile TheDjList de Dünyadaki En iyi 150 Dj i arasına girerek Türk Bayrağını temsil etmiştir.
-2007 ilk projesi olan "Cep Melody" Productionları ile hedefini başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir.
-Electronic müzikte başarılı ranklar ellde eden Ferhat KANTIK, Birçok Eğlence İşletmelerinde, Benimsediği Müzik Politikasını beğenilerle sunmuştur.
-2009 yilinda Çıkardığı (Electro Clubbing) Albümü 4 Saatte 214178 kişi tarafından Download rankı Elde etmiş olup Fanlarının sayısı her geçen gün artmıştır.
-1000 i aşkın productionu ve çok önemli müzik birikimi arşivine sahip olan Ferhat KANTIK (DJKANTIK)
Yerli, Yabancı birçok sanatçının müzik altyapısını oluşturmuş ve sektöre birçok reklam müziği kazandırmıştır.

www.DjLer.net *Rakabet Etmez! Rekabet Yaratır!...
|