Merhaba Millet Ben Okan Gürel Konu Açmak İçin Baya Geciktim Mesela 3 Sene
Aşagıda Kendimi Anlattım Hadi Bakalım Ben Kimmişim
Okan Gürel 17 Ağustos 1993 Yılında Istanbulun En Güzel Yerlerinden Birinde Bakırköyde Dünyaya Gözlerimi Açtım. Bebeklik Yıllarımda Çok Tatlı Olduğumu Söylerlerdi Nedense, Benim Tatlı Olma Gibi Bir İsteğim Hiç Olmamıştı Ki...
Sıra Geldi Okul Yıllarıma, Okul Hayatım Boyunca Zeki Ama Çalışkan Bir Öğrenci Olamadım. Nedense Öğretmenlerim Tarafından Çok Sevilen Biriydim. Okuldaki Tüm Etkinliklere Katılır, Her Faaliyette Görev Alırdım. İlköğretim 8. Sınıfta Bir Kaza Geçirerek Ayağımı Kırdım Ve 8. Sınıfa Nerdeyse Hiç Gitmedim. Buda Ayrı Bir Maceraya Kapı Açmış Oldu...
Ve Artık Liseliydim, Lise 1. Sınıftada Okulun İstediği Düzeyde Bir Öğrenci Olamadım Ve Sınıf Tekrarı Yazısını Gördüm Ama Hayat Yeni Başlıyordu Tekrar Okudum 1. 2. 3. Ve 4. Sınıf Olgunluk Dönemi

Insanın Kendisini Büyük Hissettiği Yıllar Hep Bir Hocalar Karşı Gelme, Lafı Gediğe Koyma Çabası Neden Bilmiyorum Ama Çok Eğlendim Tüm Okul Senelerimde.
Aşk Ahh Aşk Hiç Eksik Olmadı Bu Duygu Benden ŞıpSevdi Bir İnsan Değildim Ama Çok Çabuk Bağlanan, Bir Türlüde Kopamayan Biriydim Ve Halada Öyleyim Bu Huyum Bazen Başıma İş Açsada Seviyorum Bea
Darbuka, Conga, Bongo, Bendir, Tef, Davul, Org, Bağlama Çalmaya Çalıştığım Enstrümanlarım Her Zaman Müziğe İlgim Vardı Ve Hala Devam Ediyor Sizinle Konuşmak Güzeldi İyi Günler...