virtual dj programını öğrenmeye başladım ve ufak tefek bieşyler çıkarabiliyorum ama mix yapmak istediğimde istediğimde açtığım parçadaki sesi kesemiyorum yani sadece sesi kullanarak müzğini kendim eklemek istiyorum. bunu virtual dj le yapabilirmiyim yapamazsam hangi programlarla istediğim mix i yapabilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler ...
Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)
Cevap: dj liğe yeni merak sardım. yardım lütfen ...
önceclikle başarılar kardeşim. virtula ile yüksek kalitede acapella ( senin anlayacagın ses) cıkaramaazsın daha dogrusu cıkmaaz . acapella cıkarmak için elinde karoke düzeneginin olması gerekiyor . ve hiç bir program ile yüksek kaliteli acapellalar cıkaramaazsın .fakat sitemizde arastırısan bir kaç program var işiini görür sanırım . acemiligini cıkarmış olursun hem . başarılar kardeşim ..
Cevap: dj liğe yeni merak sardım. yardım lütfen ...
virtual dj yi bi sure kurcalama devam et ordan bişeyler kap nette araştırma yap terımlerı öğren kendıne ritim arşivi kurmaya başla sonrası zatn gelır ust programlara geçersın
"Kulağa gelen müzik tekse de, onu oluşturan notalar farklıdır."
Müzik ; hissin uğultusudur müziğin ruhunu aşktan başka bir şeyle anlatamam