Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar,
Geri dön   Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, > Dj ve Radyo Dünyası > Dj ve Radyo Bilgileri

Sponsor Reklam Alanı

DN Reklam Alanı
y8

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.09.09
caddeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
caddeci
Karizma Puani:13
Karizma Derecesi : caddeci is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri caddeci ait bütün Mesajları bul caddeci nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 0
3 Adet Teşekkür Almış 2 Konusuna
caddeci - MSN üzeri Mesaj gönder caddeci isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
caddeci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Dj OLmak İsteyen ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
s.a arkadaşlar sevgili djler.net üyeleri yöneticiler öncelikle bayadır izlenimlerim ve bakış ve tecrübeme dayanarak bunları yazıyorum inş. bir nebzede olsa acıklayıcı ve anlatıcı olabiliyorumdur.Önce farkettiğim bir konu şuvar herkes yazmış bu lafımda şu bu diye söylemiyorum sadece gördüğüm ve izlenimim kimseyi küçük ve beceriksiz bilgisiz demiyorum.ama dediğim gibi herkes yazmış ben 6 yıllık biri yazmış ben 10 yıllık vs.. diye gidiyor bu konu ama kimse bu işin altında şu konuları incelemiyor yada bakmıyor.ya tamam bu adam 6 yıllık veya 10 yıllık vs.. dj lik yapmış iyi hoş fakat yayında bu adam nasıl ne tür bir yayını var arşiv geniş eyw.. saatlerede uyuyor güzel ama yayını nasıl geciriyor nelere dikkat ediyor isteklere veya yayın saatlerine uymaklada bitmiyor bu iş yayında hitti nasıl herkesin ağsında şuda var dinleyici kaç kişi tamam bu konuda haklı olabilirsin ama sen neler katacan yayına uyum sağlayacan mı radyoyla yayına hakim olabilecen mi ?veya dinleyiciyle bir bütün olup yayının nasıl gectiğini veya senin ayrıyeten özel dinleyici kitlen olaucakmı bunları yapabilen mi ? asıl dj lik budur bence.birisi var pop calar dinleyiciyi bayar birisi var damar calar dinleyici ağlar.benim kanatimce bunlara uymak ve yapmak asıl dj liktir.tabiki bu yazımda kimseyi karalamıyor küçümsemiyorum eğer dj lik yapmak isteniyorsa bu konularda düşünülmelidir.sürci lisan ettiysem affola inş. kendimce yararlı olabilmişimdir.şimdiden herkese kolay gelsin iyi calışmalar...

Yorumlarınızı Eksik Etmeyiniz.

Sınırları Zorla

caddeci Tarafından Açılmış Son 5 Konu
Konu Adı Forum Son Yazan Cevaplar Görüntüleme Son Mesaj Zamanı
Dj OLmak İsteyen ? Dj ve Radyo Bilgileri caddeci 0 261 18.09.09 12:18
Hadise - Kahraman | 2009 fuLL aLbüm Türkçe Albümler DjOnuR-S 1 232 30.08.09 04:34
Gökhan Tepe - Vur 2009 Full Albüm Türkçe Albümler caddeci 8 343 29.08.09 19:29
Dj~Caddeci Tanışma Bölümü MuGee 3 221 09.08.09 06:46
Seviyeli ve Saygılı Radyo Arayan Dj'ler djcoyote 6 357 31.07.09 18:57

Destek Verin
www.DJLER.dE reklam alanlari

Etiketler
isteyen , olmak , İsteyen

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil