Sponsorlu Bağlantılar
s.a arkadaşlar sevgili djler.net üyeleri yöneticiler öncelikle bayadır izlenimlerim ve bakış ve tecrübeme dayanarak bunları yazıyorum inş. bir nebzede olsa acıklayıcı ve anlatıcı olabiliyorumdur.Önce farkettiğim bir konu şuvar herkes yazmış bu lafımda şu bu diye söylemiyorum sadece gördüğüm ve izlenimim kimseyi küçük ve beceriksiz bilgisiz demiyorum.ama dediğim gibi herkes yazmış ben 6 yıllık biri yazmış ben 10 yıllık vs.. diye gidiyor bu konu ama kimse bu işin altında şu konuları incelemiyor yada bakmıyor.ya tamam bu adam 6 yıllık veya 10 yıllık vs.. dj lik yapmış iyi hoş fakat yayında bu adam nasıl ne tür bir yayını var arşiv geniş eyw.. saatlerede uyuyor güzel ama yayını nasıl geciriyor nelere dikkat ediyor isteklere veya yayın saatlerine uymaklada bitmiyor bu iş yayında hitti nasıl herkesin ağsında şuda var dinleyici kaç kişi tamam bu konuda haklı olabilirsin ama sen neler katacan yayına uyum sağlayacan mı radyoyla yayına hakim olabilecen mi ?veya dinleyiciyle bir bütün olup yayının nasıl gectiğini veya senin ayrıyeten özel dinleyici kitlen olaucakmı bunları yapabilen mi ? asıl dj lik budur bence.birisi var pop calar dinleyiciyi bayar birisi var damar calar dinleyici ağlar.benim kanatimce bunlara uymak ve yapmak asıl dj liktir.tabiki bu yazımda kimseyi karalamıyor küçümsemiyorum eğer dj lik yapmak isteniyorsa bu konularda düşünülmelidir.sürci lisan ettiysem affola inş. kendimce yararlı olabilmişimdir.şimdiden herkese kolay gelsin iyi calışmalar...

Sınırları Zorla
|