Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar,
Geri dön   Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, > Dj ve Radyo Dünyası > Dj'lerin Biyografileri

Sponsor Reklam Alanı

DN Reklam Alanı
y8

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.09.11
DjSterimar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DjSterimar
Karizma Puani:20
Karizma Derecesi : DjSterimar is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri DjSterimar ait bütün Mesajları bul DjSterimar nickli üyeye özel mesaj gönderin DjSterimar´nin Web Sitesini ziyaret edin

~ Bizden Biri ~
Teşekkür Etti: 5
10 Adet Teşekkür Almış 6 Konusuna
DjSterimar - MSN üzeri Mesaj gönder DjSterimar isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
DjSterimar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Dj Sterimar Biografi

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Merhaba Arkadaşlar..

Adım : Alaattin

Biraz kendim Hakkımda

Herzaman iyi şeyler için çabalarım bazen kötü şeyleride görmemezlikten gelmek gereklidir çünkü. Genelde herkeze iyi davranırım. İyi niyetimi çok suistimâl eden oldu fakat herzaman hatasını anlıyanada dönüp eyv. demişimdir. Neyse ;
Türkçemi iyi kullanmaya çalışırım.Diğer insanların görüşlerine açığımdır ve saygılıyımdır.Ayrıca pek çok sitelerde yada oyunlarda görev almışımdır ve hâlada çalışıyorum bir çok yer için . Nelerden anlarım konusuna gelirsek ; Bilgisayar ile ilgili her türlü işten anlarım , anlıyamadığım bir olayı bile araştırıp mutlaka üzerine düşerim. Futboldan anlarım . Dj'liğe gelirsek herşey içimi hoplata Tekno müzikleriyle başladı.Bir gün Dj kabininde olan oldu ilgim arttı ve işi çözebileceğime inandım. Şimdide severek çalıyorum =)

Favori Sanatçilar : ● David Gueatta ● The Prodigy ● Lady Gaga ● Dj Mango ●

Favori Kitaplarım: ● S*x Çetesi ● Ejderha Mızrağı Serisi ● Unutulmuş Diyarlar Serisi

Favori Sözlerim : The way that booty movin' I can't take no more
Have to stop what i'm doin so I can pull her close
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful

Favori Filmlerim: ●Saw-1-2-3-4-5-6 ● Lord Of the Rings ● The Fronties ● Harry Potter ● Zathura ● Benjamin Button ●Three ● The Hunger ● Premonttion ● The Wicker Man ● The Godfather ● Vertigo ● Paranormal Aktivty

Favori TV Kanallarım: ● Discovery ● National Geographic ● Movie Max ● AKILLI TV

~ Daha pek çok şey vardı fakat burası için bukadar yeterli. Hatta çok fazla bile yazmışımdır.

İyi Forumlar Dilerim Arkadaşlar.

Bana Zaman Ayırıp , bu tanıtımımı okudunuğunuz için TEŞEKKÜRLER...

Dj Sterimar

Yorumlarınızı Eksik Etmeyiniz.

DjSterimar Tarafından Açılmış Son 5 Konu
Konu Adı Forum Son Yazan Cevaplar Görüntüleme Son Mesaj Zamanı
Don Omar - Danza Kuduro ft. Lucenzo vs Dj... Tek Parçalar DjSterimar 0 121 04.11.11 20:02
Gökçe Feat Dj Sterimar - Tuttu Fırlattı Kalbimi... Tek Parçalar DjSterimar 0 402 20.09.11 17:24
Dj Sterimar 14.09.2011 En Çok Tutulanlar Setler ve Albümler DjSterimar 1 147 20.09.11 17:22
Çakallarla Dans Hastasiyiz Dede Mix - Dj Sterimar... Tek Parçalar DjSterimar 1 452 19.09.11 14:21
Dj Sterimar Biografi Dj'lerin Biyografileri DjSterimar 0 196 19.09.11 14:19

Destek Verin
www.DJLER.dE reklam alanlari

Etiketler
biografi , sterimar

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil