Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar,
Geri dön   Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, > Dj ve Radyo Dünyası > Dj ve Radyo Bilgileri

Sponsor Reklam Alanı

DN Reklam Alanı
y8

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.11.08
DJ Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DJ Ozan
Karizma Puani:15
Karizma Derecesi : DJ Ozan is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri DJ Ozan ait bütün Mesajları bul DJ Ozan nickli üyeye özel mesaj gönderin

www.Djler.Net Ozan
Teşekkür Etti: 0
Teşekkür Almış3 Adet 3 Konusuna
DJ Ozan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
DJ ve Yayıncı aradaki fark unutmayalım

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
ASrkadaşlar DJ ile Yayıncıyı karıştırmayalım
Radyo Yayıncısıdır.. Radyo DJ yi olunmaz
Club DJ'dir .. Club Yayıncısı olmaz

arasında dağlar kadar fark vardır çok farklı kulvarların meslek anlayışıdır

önce ne olacağınza karar verin ona göre bilgi isteyin

Club DJ liğinde sesin pek bir önemi yoktur ama ritmik anlayışınızdır insanları eğlendirecek oynatacak hoplatacak iş kolay değildir beyinde düşünüp parmaklara vermelisiniz düşüncelerinizi

Radyo Yayıncılığı ise çok farklıdır tamamen diksiyon kültürel bilgi ve sese bağlıdır dilinden çıkacak her kelime insanların hayatlarında yer etme intimali çoktur .. yanlış konuşma yanlış bilgi verme sana kulak veren insanların hayatlarında endişelere kuşkulara yer edebilir ..

bazı radyolarda duyuyorum ki gelen mesajları ön okuma yapmadan direk yayında okuyanlar çok bu tamamen yanlıştır ön okumanızı tavsiye ederim herşey yazıldığı gibi bir okuma mecburiyetiniz yoktur zaten olmamalıdır.

örneğin : iyi yayınlar ben ''Ahmet Gürbüz'' ''Esra Başak'' ı çok seviyorum ama o benim onu sevdiğimi bilmiyor eminimki şu anda oda sizi dinliyor buradan sesleniyorum esra seni seviyorum ne olur duy sesimi:.::::. ön okuma yapmadan bunu okursanız hata yapmış olursunuz hatta bir aile faciasına bile vesile olursunuz bu nedenle ön okuma yaptığınızda mutkala kendinizi Esra Başak yerine koyacaksınızdır ve buradaki Gürbüz ve Başak soy isimleri okurken keseceksinizdir

bunu dikkat etmek gerekir

Yorumlarınızı Eksik Etmeyiniz.

Konu kadrimcan tarafından (06.02.09 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir.
DJ Ozan Bu Mesajı İçin 3 Üyemiz Teşekkür Etmiştir :

DJ Ozan Tarafından Açılmış Son 5 Konu
Konu Adı Forum Son Yazan Cevaplar Görüntüleme Son Mesaj Zamanı
4 yeni bana ait şiirler: Yorumlayanlar Bedirhan... Türkçe Albümler DJ Ozan 0 217 15.05.09 23:43
2009 Bedirhan Gökçe - Ruhani Türkçe Albümler DJ Ozan 0 327 10.02.09 20:45
DJ ve Yayıncı aradaki fark unutmayalım Dj ve Radyo Bilgileri vannelle 10 894 11.11.08 21:46

Destek Verin
www.DJLER.dE reklam alanlari

Alt 08.12.08
dj_arda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dj_arda
Karizma Puani:10
Karizma Derecesi : dj_arda is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri dj_arda ait bütün Mesajları bul dj_arda nickli üyeye özel mesaj gönderin dj_arda´nin Web Sitesini ziyaret edin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 6
0 Adet Teşekkür Almış 0 Konusuna
dj_arda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
doğru söze ne hacet

Sonuna kadar haklısın kardeş bende yayıncıyım ama bunu çok karıştırıyoruz dj farklı yayıncı farklı dediğin gibi dağlar kadar fark var arada

Alt 08.12.08
djjumbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
djjumbo
Karizma Puani:741
Karizma Derecesi : djjumbo is a splendid one to behold djjumbo is a splendid one to behold djjumbo is a splendid one to behold djjumbo is a splendid one to behold djjumbo is a splendid one to behold djjumbo is a splendid one to behold djjumbo is a splendid one to behold
Açık Profil bilgileri djjumbo ait bütün Mesajları bul djjumbo nickli üyeye özel mesaj gönderin

~ Dj Adayı ~
Teşekkür Etti: 63
731 Adet Teşekkür Almış 59 Konusuna
djjumbo - MSN üzeri Mesaj gönder
djjumbo isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

CLub Dj liği İle Radyo Dj ligin Efet ARasında Dağlar Kdar Fark Var Ben Radyo Djliğide YaptımAma Şimdi Clublerde Dj'lik Yapıyorum Radyo Dj,liği Kolay Konuşmayı Bildikten Sonra Ama Club Dj'liği Sandığınız Kadar Kolay Bir Meslek Değil Club DJ'liği Öncelikle KULAK,BEYİN,AKIL, İster Bu İşi Seve Seve Yapıcaksın Bu İşi Eğlence Olsun Zevk Olsun Dıye Yaparsan Club Dj'liği Yapamazsin Mesela Ben Turkıye'de Bır Çok Mekanlarda Caldım Sanmayınki Sendekı Tum Parcaları Her Yerde Çalıp Geçiyorsun Hayır Öyle Degıl Gıttıgın Yerın Kişilerin Musik Zevki Herzaman AYrıdır Bir Bakışta O Grubun Ben Şu Şarkıyla Oynatırım Diyebilecek Bır kapasite Lazım İşte Club Dj'liği Böyledir Radyo Dj'liği İse İstesen Hep İstek Üstüne Şarkı Çalarsın İstersen İstediğini Çalarsın Radyo Djliğinde Tek Zor Şey Ne Söyleycegin Ve Dinleyicilerin Sıkılmayacak Birseyler Söyleyebilip Dinletebilmekki Yaptıgın Radyo Yayının Hergun DInlenırsın

Destek Verin

Alt 21.12.08
DJ Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DJ Ozan
Karizma Puani:15
Karizma Derecesi : DJ Ozan is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri DJ Ozan ait bütün Mesajları bul DJ Ozan nickli üyeye özel mesaj gönderin

www.Djler.Net Ozan
Teşekkür Almış3 Adet 3 Konusuna
DJ Ozan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Radyo yayını yaparken kendi keyfinize uygun şarkılara yer vermekten ziyade dinleci kitlenizi düşünmeniz gerekiyor..

İstek alıyorsanız belirli bir yayın formatınız olmalıdır. tarzınızın dışına çıkmamalısınız ,eğer pop tarzı yayın yaparken bir arabesk istek geldi aman kırmayayım derseniz kitlenizde kayıplara yol açacaksınız örn. badanacı iken ben sıva yapayım derseniz attığınız beton 3 gün sonra dökülür bu nedenlede tarzınızı ilk yayın hayatına başlarken oluşturmalısınız ve bunun dışına çıkmamamlısınız..

Şarkı çalarken içerisinde radyo tanıtım reklamı basıyorsanız genelde şarkının ilk 3 ile 10 saniye arasında basınız ve dikkat ediniz şarkının sözlerine engel olmaması gerekiyor birde olur olmadık bir şarkıda durmadan basıp durmayın bu dinleyiciyi sıkar.. zaten sizin radyonuzu dinliyor .örn. yemeğin tuzu az olmuş diye diye tuz katarsanız kendi ağız tadınıza bakarsanız evine gelen musafiriniz aç kalır tuzlu yemek yiyemediğinden bu nedenle kendinizi ön plana çıkarmak yerine dinleyene saygı gösterin...
Olur olmadık yerlerde gülme efekti basıp durmayın..

Eğer istek almıyorsanız şarkı seçimlerine çok dikkat etmelisiniz arka arkaya çalacağınız şarkılar birbiri ile mutlaka uyumlu tarzda olmalıdır

İnternet radyo yayıncılığı yapıyorsanız yayını yaparken sizi kaç kişinin dinlediğine bakıp durmayın ister 3 kişi dinlesin ister 300 kişi farketmez siz yayını profesyonellik içinde devam edin, unutmayın dinlyen 3 kişide size değer verip size kulak veriyorsa bundan büyük keyif alın, yaptığınız her yayında biraz daha birşeyler öğrenecek hatalarınızı en aza indirgeyeceksinizdir ,,

Başka konular hakkında bilgi edinmek isterseniz buradan sorabilirsiniz yanıtlamaya çalışırım

Konu kadrimcan tarafından (06.02.09 Saat 02:12 ) değiştirilmiştir.
Alt 02.01.09
DjKayze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DjKayze
Karizma Derecesi : DjKayze is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri DjKayze ait bütün Mesajları bul DjKayze nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 8
DjKayze isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Bu ayrimi bilmek bile büyük bir adimdir zaten bir çok kişi bu tezata en başlarda yani yayinciliga ilk başladiginda düşüyor sonradan kendine gelene kadar iş işten geciyor ama yanlişlarini bilmeyen dogrulari söyleyemez demi

CANTURKFM BU SESE KULAK VERİN
Türkiyenin Can Damarı
Destek Verin

Alt 03.01.09
caddeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
caddeci
Karizma Puani:13
Karizma Derecesi : caddeci is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri caddeci ait bütün Mesajları bul caddeci nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
3 Adet Teşekkür Almış 2 Konusuna
caddeci - MSN üzeri Mesaj gönder caddeci isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
caddeci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

evet haklısın yayın yapmakla normal calmak arasında fark var bende caldım club lerde ama görültüğü gibi kolay bi iş değil el cabukluğu lazım kulak lazım müzik bilgisi lazım

Alt 05.03.09
DJ Gizemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DJ Gizemli
Karizma Puani:11
Karizma Derecesi : DJ Gizemli is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri DJ Gizemli ait bütün Mesajları bul DJ Gizemli nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 9
1 Adet Teşekkür Almış 1 Konusuna
DJ Gizemli isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

yukarıda verilen bilgilere tümüyle katılıyorum bence gercekten çok detaylı ve faydalı bir bilgi olmuş bende radyo dj liği yapıyorum ve bu gerçekden hem çok zevkli hem bir okadar da zor . Dinleyicileri yayında tutablmek ve bunu onları sıkmadan yapabilmek zor .Ama dediğim gibi bu iş bence gönül işi yani bunu yaparken insanın yaptığı işden zevk duyması gerek . açıklayıcı bilgiler için tekrar teşekkürler arkadaş saolasın

Destek Verin

Alt 23.03.09
sevyeter_sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sevyeter_sinan
Karizma Derecesi : sevyeter_sinan is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri sevyeter_sinan ait bütün Mesajları bul sevyeter_sinan nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 2
sevyeter_sinan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

arkdasım güzel ifade etmişsin gönlüne yüreğine saglık

Alt 24.03.09
SeCiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SeCiL
Karizma Puani:3065
Karizma Derecesi : SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute SeCiL has a reputation beyond repute
Açık Profil bilgileri SeCiL ait bütün Mesajları bul SeCiL nickli üyeye özel mesaj gönderin SeCiL´nin Web Sitesini ziyaret edin

~ Pro Dj ~
Teşekkür Etti: 246
2,649 Adet Teşekkür Almış 184 Konusuna
SeCiL - İCQ üzeri Mesaj gönder SeCiL - AİM üzeri Mesaj gönder SeCiL - YAHOO üzeri Mesaj gönder
SeCiL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

hep anlatmak istediğim şeydi buna benser bi konuda ben acmıştım sağol arkadaşım

...SaLLanırSa Da YıkıLmaz Tahtım....

Her Hakkım Saklıdır ®
|l|lllll|lll||ll||lll
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³

Destek Verin

Alt 18.07.09
dj_nur_beysehir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dj_nur_beysehir
Karizma Derecesi : dj_nur_beysehir is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri dj_nur_beysehir ait bütün Mesajları bul dj_nur_beysehir nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
dj_nur_beysehir isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Cevap: DJ ve Yayıncı aradaki fark unutmayalım

Evet gerçekten çok doğru... Ben yerel bir radyoda dj'im arkadaşlar... Bir dj arkadaşım bir bayanın soyadını okudu diye olay oldu! Bayanın babası radyoya gelip mesaj atanın numarasını vs... istemiş, bağırmış! Gerçekten zor bir durum!

www.Djler.nEt Rakabet Etmez Rekabet Yaratır..!

Etiketler
aradaki , fark , unutmayalim , yayinci

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil