|
|
 |
|
Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar,
> Forum Yönetimi
> Tanışma Bölümü
|
DjArda Kalkan Kim ..?
|
|
|
|
DN Reklam Alanı
|
|
|

25.04.11 |  |
Karizma Derecesi :
| |
Teşekkür Etti: 37
29 Adet Teşekkür Almış 19 Konusuna
| |
Sponsorlu Bağlantılar
Ben ( Arda Kalkan ) internette genellikle DjArda ve DjArdaKalkan rumuzunu kullanırım ve 1 Nisan 1989 Filyos/ZONGULDAK doğumluyum.
Okul Hayatı?
Eğitim hayatımda Dışardan yaşıyorum. 
İlgi Alanlarım?
Müzik dinlemek;Daha çok R&B - Electronic - House tarzı ve Türk Halk Müziği dinlerim.Ama bu söylediğim alanların dışınada çıkıyorum ara sıra.En çok hoşlandığım sanatçılar/şarkıcılar ise Justin Timberlake,Rihanna,Nicole Scherzinger ve Nelly Furtado’dur.Türklerden ise Sevcan Orhan,Orhan Hakalmaz,Hayko Cepkin,Şebnem Ferah ve Emre Aydın’a hayranlığım vardır.
Deniz keyfi;Ooo,çok severim yüzmeyi.Yani demek oluyor ki sudan korkmam Ayrıca deniz ürünlerinide yakalamaktan zevk alırım.Ancak “denizden babam çıksın yerim”diyenlerden değilim.
Fotoğraf çekmek;Bayılırım fotoğraf çekmeye.Yakın çevrem çok güzel fotoğraf çektiğimi söyler.Buda ayrı bir yetenek olsa gerek
Daha çok manzara fotoğrafı çekerim(Gün batımı çekimlerine fazla ilgim var.)
Başka…Hahh tamam iki dene daha.
İnternette sörf;İnternet zımbırtısı,müzik keyfimden sonra ikinci plandadır.İnternet keyfi sırasında fazla chat yapmayı sevmem ve sadece MSN ve YAHOO üzerinden çevrimiçi/online olurum.Daha çok Remix Music Ve Web konularıyla ilgilenirim.En çok Electronic Music yapmakla uğraşırım.. jingle Cingilda Yapmayı Severim
TV seyir;Fazla televizyon seyretmem.Sadece izlemekten zevk aldığım programları ve kanalları yazmak istiyorum.MTV,Viva Polska,Power Türk sevdiğim müzik kanallarıdır.Avrupa Yakası,Heroes,The Simpsons ve %100 Futbol ise daha çok sıklıkla takip ettiğim programlardır.
Evet,benden bu kadar.Eğer benimle tanışmak isterseniz aşağıda ki vermiş olduğum adresten yararlanabilirsiniz.Sorularınız için ise [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayfasını kullanınız.

K l k n Production
|
www.DJLER.dE reklam alanlari
|
 25.04.11 |  |
| |
Teşekkür Etti: 3
269 Adet Teşekkür Almış 222 Konusuna
| |
| |
Cevap: DjArda Kalkan Kim ..? |
selam hosgeldin aramizaa

|
 26.04.11 |  |
| |
Teşekkür Etti: 1,239
749 Adet Teşekkür Almış 113 Konusuna
| |
| |
Cevap: DjArda Kalkan Kim ..? |
burda hosca vakitler gecirmeni dilerim.
aramiza hosgeldin.

umit dunyasi...
|
www.DJLER.dE reklam alanlari
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
|
|
|
| Seçenekler |
Arama |
|
|
|
| Stil |
Normal
|