Uzun süredir buradayım ama hayatta bazı şeyler bu işlerden önce geldiği için aralamıştım.. Şimdi kendimi tanıttıktan ve hatırlattıktan sonra başlayalım bakalım İsmim Gökhan Eskişehir'deyim yaşım 18 Fotoğrafçılıklada yakından ilgiliyim hani meslek olarakta düşünmüyor değilim Model arabalarla yada kumandalı olan herşeyle ilgileniyorum büyük bir hobim ve ayrıca bir kedim var Herkese selamlar..(Fotoğrafları yüklemede sorun yaşadım biryere upload edip koyacağım) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Konu StaNLy_ tarafından (27.02.10 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.
[. . . ]
Zincirlerimi koparmayin ! onlar yàre ait ..
Ellerime dokunmayın ...
Ellerimde ellerinin izi var !
Gözlerime bakmayın gözlerim sadece onun gözlerine esir düşmüş ..
...Tutsak'lığım yàre tutsak...
. . . "Uzak" ya da "yakın" SEN oL yeter ki . . .
Aynen öyle vallahi eski yazı stilime bile baktımda hakkatten çok değişmişim ama değişmeyen eski sıcaklığını koruyan bütün forum sakinlerinede teşekkürler..