daha yeni başladım bu işe 14 yaşındayım çok meraklıyım hiç bir aletim da yok ücretsiz flatcast la idare ediyorum
ileride uçak bakım alanında okumak istiyoum radyoculuğuda boş vakitlerde hobi olarak kullanmak istiyorum günlük 15 saat yayındayım
heves işte durduramaz bni kimse sabah saat 9 dan gece 12 kdr
fazla ama ne yapayım tatildeyim sıkılyorum 3 gün önce başladım yani 17.08.2011 tarhinde nse sölicek bişi bulamadım umarım konumu silmezler amatör ve küçük olduğum için unutmadan 3 kez farklım sitelerde uzun modluk yaptım 1 kez uzun adminlik yaptım 4 kez deneme mod yaptım,1 kez orta dereece 4 gün filan site polisliği yaptım herşeyi yaptım sayılır forumlarda 2 kez haftanın üyesi 1 kez ayın üyesi ödülünü aldım bunlarıda sizinle paylaşmak istedim saygılar sevgiler ilhan.k iyi günler iyi forumlar dilerim
meraba ilhan.. öncelikle sitemize hoşgeldin..(ben 28 yaşındayım) şöle birşey söylemek istiyorum..sakın yanlış anlama.sabah 9'dan 12 kadar demişsin.. Pc Başında fazla kalmamanı tavsiye ederim sana. . (Bilgisayar 'ın cok kötü yönleri var tatilde olsan bile bence çık gez hava al. ama günde enfazla 2*4 saat otur pc'ye bence.
diğer bir konu ise Djlik İçin Gerekli Tüm Donanımlar Sitemizde Mevcut Araştır Bölümleri gez.Güzel Faydalı bilgiler Bulacaksın..
Ama Tavsiyelerimi Ciddiye ve dikkate Almanı Öneririm..