Arkadaşım ben 2 yerde DJ şov yapmıştım azbuz bilgim var. sana biraz yardım edeyim.
1. Leptopa gerek varmı diosun. Cevap : şimdi normalde gerek yok. ama baktın müziklerin bitio sevdiin ortama uyan müzik kalmamış. tak die açıyosun leptobu internete giriosun. 2 dkde indiriyosun bi cd yazıosun hoop çal. yani sana bağlı ama zorunlu diil.
2. müzik arşivim kaç gb olmalı demişsin. Ne kadar süre yayın yapıcağına bağlı (yayın = şov vs. ) Örn. hareketli çalcaksın. 1 saat sürcek : sana gereken en az 5-6 gb lık bi arşiv ki hepsini çalcaksın die bi şart yok . illa remix olmasınada gerek yok. slow bi şarkıyı 2 cd birden yazarsın. 2 cd tak setupa bpm ayarını ve ses derecesi ayarıyla oynayarak anı yakalayabilirsin. (2 cd sebebi eğer bildiin bi şarkıysa kacıncı sn. de hangi söze girdiini bilirsin. böylece anında güzel bi mix yapabilirsin baktın kollar aşşağıya iniyo veya hareket durmuşsa hemen güzel hit bi şarkıya geçiş yap.
3. hazır remix var demişsin. Eğer içine sinmiş hep dinlemek istediğin remixlerse ne âla hemen çal ama aynı cd hep çalma deiştir. Asla hip-hop vs. hareketli başlama . Örn. tiestonun yaptığı gibi yap. orta bpm li hit güzel yabancı bi parçayla başlayabilirsin. Tiesto - Zoo Brazil - Crossroads parçasında birazcık bpm düşürürsen çok güzel bir giriş sağlarsın. benden söylemesi sonra kafana göre takıl ama. slowumsu bir parçadan aniden kopan bi parçaya girme mod deiştirirken bilinen o iki modun ortasındaki bir mod parça çal
5. Aletin başında rezil olmamak için ne yapayım demişsin. Bak dostum o setupun başına bi 15 20 dk önceden geç sen sadece kulaklıkla deneme olarak birkaç parça çal sadece sen duy ama yada çok az volume da çal. bpm iyle oyna dediim şarkıyı sona bırak ona göre bpm vs. ayarını ayarla scretch fln yap. elin kulağın alışacaktır zaten .
Benden Bu kadar yardımcıı olduysam ne iyi

İyi yayınlar