BendeNiz ÜlKemiN DağLarı Denize ParaLeL UzaNan BöLgesi Akdenizin Tüümm SıcakLığını BünyesiNde TopLamış AdaNa'nın ''aLLahıN Adamıyık'' SözüNü Kendine Prensip Edinmiş Kro oLmayan Bi Kulum CanLar...
MeNo'sD = 2 yıL Prof orTam oLmak üzeRe RadyoculuK'La 8 SeneDiR UğraşmaktayıM tamamen HoBi oLaraK Yapmaktayım.. ÇeşitLi oKuL YılSonu PartileRinde De Görev aLDım ..
KullanıLaN ProğramLar = Yayınım Esnasında GeneL oLarak Bilindiği üzre 'SAM PROĞRAMLARINI' kuLLanıRım Sam 3 TercihimDiR..
Yayın İçeriği NediR = Yayınım Esnasında AsLa Arabesk Parça ÇalMam İsteyen Dinleyinciyle de Çok FazLa Muhatap oLmam ! Bu Konuda BirazCık Ego Sahibiyim GaliBa Ama NeDen DerseNiz EğeR '''Ben Radyoculuğu Şarkı Çal AhaLi DinLeSin''' yoLuyLa DeğilDe ''' Çal Eğlen EğlendiR 2 SaatLik yayıN Esnasında İnsanLaRın Yüz KasLaRını Gülmekten Ağrıtmak İçiN Çabala DuR Yoksa Baban DöveR''' PrensbiyLe YapmaktayıM
Amaç = Radyoculuğu İnsanLAra Ulaşıp Hoş Sohbet etmek ve psikoLojiK Sıkıntı,İshal,Kabızlık,Kurtçuk Gibi Çeşitli Sindirim Yolu RAhatsızlıklarını GiderebiLmek içiN ARAÇ olaRak GörmekteyiM
Konuşma Becerİm = EğeR OkuduklarınızdaN Az da oLsa Bişey Anlayıp Suratınızda HaFif Sersem Bi Gülümseme Hissederseniz Konuşma Becerimi Tahmin EdeRsiNiz ..
YayıN SaatLeRi = Hafta SonLaRı 22 24 ArasıNda Uygunum ..
Daha DetayLı Görüşmek İçiN LütfeN Pm YoluyLa İrtibata Geçiniz
Arşivim = Pop Rap Hareketli Parçalar Olmak Üzere Geniş Bi Arşive Sahip olduğumu DüşünüYoRum !.
Dj.MeNo'SD
Saygu Ve ŞükranLaRımLa
TaRiHin Sayfa AraLaRıNa KırMızı Gülümü Çoktan KoyduM
Konu Dj.MeNo'sd tarafından (04.02.11 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.
DoRuk Fm'De Ctesi PazaR GünLeRi 21 23 ArasındaKi Yayınımda Pöykürleşmek DileğiyLe..
Güzel Gezegenimin Ozon Tabakasına BiRsürü Güzel Gazı Heeepp Beraber Salmak Ne Hoş olucak =)) Espri AnLayışımı En Kısa Zamanda Değiştirmem GereK =)
Bencede iyi olur
Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)