[COLOR=DimGray]Adım deniz istanbulda oturuyorum daha 17 yim
Sevgili çok sayın radyo sahipleri ağabeylerimiz kıymetlilerimiz
radyosuna "radyo programcısı" arayan radyolar benim ile bu forumdaki üyeliğimden irtibata geçebilirler
sam 2 cart curt kullanmayı az da olsa biliyorum 2 yıllık tiyatro eğitimim var
programımda komedi sohbet muhabbet ağırlıklı sadece çiş molasında müzik yayını yapacağım bir program olacak programın ismi "Optik" optiği radyosunda görmek isteyenler tekrar söylüyorum benimle forum aracılığla iletişime geçsinler! Konuya cevap yazarsanız daha bir şükelağ! olabilir şimdiden kendime başarılar diliyorum.
Fotoğraftaki ben deniz oluyorum radyo programı için intro muzda aşağıdaki linktedir(amatör ortamda yapılmıştır mazur görünüz!)
Radyo Programının İntrosu
Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)
Konu giray tarafından (28.08.11 Saat 21:31 ) değiştirilmiştir.
merabalar kardeşim ismim muhammed elyıldırım fazla vaktim yoq k.b ekle uzun uzun knşlm seninle.. radyo10 yerel dj im. tiyatrocu olman ilgimi çekti bende 3 sene hacettpe konservatuarda tiyatrocuydm. oyun yazarlıqında türkiye 3 cüsü falan oldm.
Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)
Konu Eda35 tarafından (09.09.11 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir.