Merhaba.Adım Furkan. Yaklaşık 3 senedir profesiyonel anlamda programcılık yapıyorum. (Yerel stüdyo ve internet radyoculuğu). Program içeriğim genelde sohbet ve güncel konular üzerine. Günlük bir konu seçiyorum ve o konu üzerinden mesaj ve yorumları alıyorum. Sabit ve gsm telefonlarıyla canlı bağlantılara yer veriyorum. (Kendim sağlıyorum bağlantıları voip programlar ile) Program içinde tamamen doğaçlama yapıyorum. Her an ne yapacağım belli olmuyor ve konuklarla online olarak farklı etkinlikler yaptırıyorum. (Canlı yayında dans, kaç dakikada ağızdaki lokmayı yutma ölçüsü, karaoke vs.

)
Programın içinde "YOK ARTIK" dedirten haberlere ve "GÜNÜN NEDENİ" başlığıyla nedeni bilinmeyen konulara yer veriyorum. (Neden esneriz vs.. ) Diksiyonum konuşma akışım
mükemmeldir. Programa hakimiyetimi tam anlamıyla sağlarım. Program içinde son 30 dakikalık bölümde canlı telefon işletmeleri yapıyorum. "Bir balık restorantını arayıp çiğ köfte istemek, evi arayıp Dask tan arıyoruz 10 dakika içinde deprem olacak bulunduğunuz bölgeyi terkedin vs.. " Program sürem 2 ila 3 saat arasında değişiyor. Test yayını isterseniz yapabilirim. Eğer DJ Alımı varsa ya da düşünürseniz mail atmanız yeterli olacaktır. Öğrenciyim ve karnımı doyuracak miktarda beklentilerim vardır.
(Kuralları okumadım eğer ihlal yaptıysam affola)
Kuralları Bir Dahakine okuman tarafımca önerilir.EDİT : S.MOD ZLF
Özel mesaj sistemi ile ulaşabilirsiniz..