| |
Programcı arayanlar buyrun.. |
Sponsorlu Bağlantılar
Efendim herkese merhabalar;
İsmim Emre. 18 yaşındayım ve 5 yıldır bu işle ilgilenmekteyim.
Asıl işim amatör oyunculuk, bu konuda eğitim aldım. Bu eğitime diksiyon da dahildi. Yaklaşık 5 yıldır bu işle ilgileniyorum, 1,5 sene önce internet radyolarında bir radyo talk-show programı yapmıştım, yaklaşık 6 ay kadar bu programı yaptım. Ardından bazı kişisel sebeplerden dolayı bıraktım program yapmayı. Aynı zamanda son 3 yıldır Ankara'da 3 ayrı radyoda program asistanlığı yaptım. Profesyonellerle çalıştım. Bu işin mutfağında bolca bulundum yani.
Şimdi bu yazıyı buraya yazma amacıma gelelim, ben 1,5 sene kadar önce yukarda da bahsettiğim gibi internet üzerinden bir radyo programı yaptım, flatcast üzerinden bir radyoydu. Ama şu anda shoutcast üzerinden yayın yapan bir radyoda çalışmak istiyorum. Ancak tek eksik shoutcast üzerinden yayın yapmaya pek aşina değilim, teknik olarak yani. Ancak sam 2/sam 4 gibi programların mixer kısmını rahatlıkla kullanabiliyorum, tek sorunum yayın nasıl alınıyor bilmiyorum ve bazı teknik konularda eksikliklerim var.
Ortalama düzeyde Türkçe pop, Yabancı pop, Türkçe ve yabancı rock, Türkü arşivim var.
Yapmak istediğim program formatı yine "talk show" üzerine, bu program mizah öğeleri barındıran ve güncel bir program olacak. Dinleyicilerin skype üzerinden yahut yazılı olarak aktif biçimde katılacağı bir program olacak. Eh hal böyle olunca, bol miktarda dinleyicisi olan ve aktif* dinleyicisi olan bir radyo arıyorum kendime. Eğer aranızda radyo programcısı arayan ve yukarıda bahsettiğim kriterlere uygun radyo sahibi olan kişiler varsa özel mesaj yoluyla benle iletişime geçmelerini rica ediyorum.
İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)
Konu ignorance tarafından (28.07.11 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.
|