Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar,
Geri dön   Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, > Dj ve Radyo Dünyası > Sizin Radyonuz.?. > Radyo Arayan Dj'ler

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

DN Reklam Alanı
y8

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.07.11
ignorance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ignorance
Karizma Puani:10
Karizma Derecesi : ignorance is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri ignorance ait bütün Mesajları bul ignorance nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 3
0 Adet Teşekkür Almış 0 Konusuna
ignorance isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Programcı arayanlar buyrun..

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Efendim herkese merhabalar;
İsmim Emre. 18 yaşındayım ve 5 yıldır bu işle ilgilenmekteyim.

Asıl işim amatör oyunculuk, bu konuda eğitim aldım. Bu eğitime diksiyon da dahildi. Yaklaşık 5 yıldır bu işle ilgileniyorum, 1,5 sene önce internet radyolarında bir radyo talk-show programı yapmıştım, yaklaşık 6 ay kadar bu programı yaptım. Ardından bazı kişisel sebeplerden dolayı bıraktım program yapmayı. Aynı zamanda son 3 yıldır Ankara'da 3 ayrı radyoda program asistanlığı yaptım. Profesyonellerle çalıştım. Bu işin mutfağında bolca bulundum yani.

Şimdi bu yazıyı buraya yazma amacıma gelelim, ben 1,5 sene kadar önce yukarda da bahsettiğim gibi internet üzerinden bir radyo programı yaptım, flatcast üzerinden bir radyoydu. Ama şu anda shoutcast üzerinden yayın yapan bir radyoda çalışmak istiyorum. Ancak tek eksik shoutcast üzerinden yayın yapmaya pek aşina değilim, teknik olarak yani. Ancak sam 2/sam 4 gibi programların mixer kısmını rahatlıkla kullanabiliyorum, tek sorunum yayın nasıl alınıyor bilmiyorum ve bazı teknik konularda eksikliklerim var.

Ortalama düzeyde Türkçe pop, Yabancı pop, Türkçe ve yabancı rock, Türkü arşivim var.

Yapmak istediğim program formatı yine "talk show" üzerine, bu program mizah öğeleri barındıran ve güncel bir program olacak. Dinleyicilerin skype üzerinden yahut yazılı olarak aktif biçimde katılacağı bir program olacak. Eh hal böyle olunca, bol miktarda dinleyicisi olan ve aktif* dinleyicisi olan bir radyo arıyorum kendime. Eğer aranızda radyo programcısı arayan ve yukarıda bahsettiğim kriterlere uygun radyo sahibi olan kişiler varsa özel mesaj yoluyla benle iletişime geçmelerini rica ediyorum.

İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Yorumlarınızı Eksik Etmeyiniz.

Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)

Konu ignorance tarafından (28.07.11 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.

ignorance Tarafından Açılmış Son 5 Konu
Konu Adı Forum Son Yazan Cevaplar Görüntüleme Son Mesaj Zamanı
Programcı arayanlar buyrun.. Radyo Arayan Dj'ler ignorance 2 298 28.07.11 00:27

Destek Verin
www.DJLER.dE reklam alanlari

Alt 20.08.11
ZeNRoM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZeNRoM
Karizma Derecesi : ZeNRoM is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri ZeNRoM ait bütün Mesajları bul ZeNRoM nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 42
ZeNRoM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Cevap: Programcı arayanlar buyrun..

dinleyici sayımız çoğu internet sitelerinden daha iyi olduğunu şahsım adına söyleyebilirim. gündüz saatlerinde yapacaksanız yani akşam 20:00 dan önce yapacaksanız. konu linki ile birlikte iletişim adresini pm olarak yollayınız ltfn. bahsettiğiniz diğer teknik özellikle mevcut radyomuzda.

Alt 27.08.11
ignorance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ignorance
Karizma Derecesi : ignorance is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri ignorance ait bütün Mesajları bul ignorance nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 3
ignorance isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Cevap: Programcı arayanlar buyrun..

Konu günceldir..

Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)
Destek Verin
www.DJLER.dE reklam alanlari

Etiketler
arayanlar , buyrun , programci

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil