Merhabalar,
Radyo el değiştirme nedeniyle yayın hayatına son vermişti. Fakat tekrardan yayın hayatına başlamaya karar vermiş bulunmaktayız. Yönetim ekibi ve DJ kadrosu sıfırlanarak yep yeni bir yayın hayatına başlıyoruz. Yönetim Ekibine ve DJ Kadrosuna alımlarımız başlamıştır. Yayın yaptığımız dönemde minimum 50dinleyici kitlemiz bulunmaktaydı fakat şimdi dahada sağlam şekilde yayın hayatına girmeyi planlıyoruz. Düzenli yayın akışı ve kaliteli DJ Kadrosu oluşturarak Maksimum olan 193 dinleyici sayısını kat kat geçmeyi planlamaktayız. Dinleyici kitlemizin tabanını oluşturmuş bulunmaktayız. Facebook Sayfımızı 448 kişi beğenmiş bulunmakta ve bu kişilerin neredeyse tamamı radyomuzun açılmasını beklemektedir. Yönetim Ekibine ve DJ Kadromuzda Yerinizi almak için aşağıda belirtilen bilgilerri özel mesaj veya konu altına yazarak bizlere yollamanız yeterli olacaktır..
Yönetim Ekibi Başvuru Formu:- Ad-Soyad:
- Mail Adresi:
- Web Site ve Radyo Tecrübeleri:
DJ Başvuru Formu- Ad-Soyad:
- Tecrübeleri:
- Müzik Arşiv Genişliği:
- Yayın Yapacağı Müzik Tarzı:
- Sam Bilgisi:
NOT: Yukardaki Formları Doldurarak Konu Altında veya Özel Mesaj Yoluyla Bizlere İletmeniz Yeterli Olucaktır. Ayrıca Yaş Sınırlamamız 17'dir. 17 yaş altı başvurular kabul edilmeyecektir. *Anonslu yayın şartımız bulunmaktadır* Anonssuz yayınlar kabul edilmemektedir çünkü zaten radyomuzda Auto DJ bulunmaktadır..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]