Merhaba Sevgili Djler.net sitesinizde 10 dk öönce tanistim ve hic vakit kaybetmeden üye oldum. Benim sorunum Sam2 programinda gerceklesen yayinlari kaydetmek ama ne hikmetse basaramiyorum.
Stream Arschive den gerekli islemleri yapiyorum, belirledigim yere kaydi gönderiyor. Ama o kaydi ne Media playerde dinliyebiliyorum, ne Itunes`te; hatta direk kaydi sam2 nin icine atiyorum yani Queue orada da hata veriyor. Acaba Ben mi yanlis yapiyorum?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu programı kur öyle dene eğer olmaz ise söyle baska program bakayım. şuan acil cıkmak zorundayım...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu programı kur öyle dene eğer olmaz ise söyle baska program bakayım. şuan acil cıkmak zorundayım...
Tesekkürler Sevgili Giray mesajini simdi gördüm, hemen bakip uygulayacagim. Olumlu yada olumsuz bi sekilde sana dönerim Eyvallah...