|
|
 |
|
Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar,
> Forum Yönetimi
> Duyurular
|
Yardım Kampanyası 1 Agustos 2011 Tarihine Kadar Uzatılmıştır.
|
|
|
|
Sponsorlu Bağlantılar
|
| Sponsorlu Bağlantılar
|
|
DN Reklam Alanı
|
|
|

10.05.11 |  |
| |
Teşekkür Etti: 35
751 Adet Teşekkür Almış 65 Konusuna
| |
| |
Yardım Kampanyası 1 Agustos 2011 Tarihine Kadar Uzatılmıştır. |
Sponsorlu Bağlantılar
Öncelikler Herkeslere Merhabalar Diliyorum;
Uzun zamandır aklımızda olan ve işlerimizin yoğunluğundan dolayı bu mesajı yazamadığımdan dolayı bugün yazma fırsatım oldun. Konu başlığında'da olduğu gibi yardım kampanyası istiyecegiz sizlerden.
Peki Bu Yardım Kampanyası Nedir ; Derseniz Hemen Onun Açıklamasınıda Sizlere yapayım.
Yardım Kampanyası Bu Zamana kadar hiç bir kullanıcılarımızdan hiç bir yardım talebi etmedik. Her daim sizler için Türkiye'nin En Çok Ziyaret edilen Dj Platforum Sitesi Olan Djler.Net ßugün 50.000 üyesi ile yoluna 3,5 senedir durmadan devam ediyor. Tabiki sorunlar yaşandı , sorunlar oldu ama hepsinin üstesinden gelebildik. Ve Artık dahada ileriye gitmekte kararlı oluyoruz.
Forumumuz vBulletin 3.0.8.2 Versionu olduğundan dolayı artık vBulletin Kodları yazan arkadaşlar eski sürüm oldugundan yenilikler yapamiyorlar. Yeni Sistem vBulletin 4.0.2.1 version'un çıkmasıyla tüm webmaster arkadaşlar bu temalara bu kodlara yoğunlaştığı için bizlerde yeniliklere açık olduğumuz için vBulletin 4.0.2.1 sistemine geçiş yapacağız.
Tabiki ; buda belli bir miktar para verme durumunda olduğumuz için ßurada biz fazla desteğimizi sağlayamıyoruz. Hosting Parası , Windows Makine parası , Site Giderleri vs. giderler olduğundan dolayı bu sisteme geçmek için gücümüz kalmıyor. Burada İş Siz Değerli Kullanıcılarımızın Yardımına İhtiyaç duymaktayız. ßiz 500 1000 tL gibi bir mebla istemiyoruz. Sadece gönlünüzden bize ne kadar geçiyorsa Yardımlarınızı bekliyoruz. ßu zamana kadar hiç kimseden para talebinde bulunmadım ama Yeniliklere devam etmek istiyorsak ßirazda yardım istemek durumundayız. Çok değil gönlünüzden ne geçerse 5 10 20 50 100 paşa gönlünüzden gecenler. Umarım Bizlere Yardımcı Olur Bizlerle Beraber Yeniliklere Devam Edersiniz.
Dikkat | | Hesap Numaralarımız :
Hesap No : 0069003 Şube Kodu : 188 ALİ İNCE Şirinevler/ISTANBUL Akbank Şubesi
Hiçbir Düzenbazlık , Hiç Bir Ahlak Dışı Yasal İşlem Yapılmamaktadır. Tamamen Güvenli Bir Şekilde Her Hangi Bir Yukardaki Şubelerden Para Gönderebilirsiniz.
Saygılarımla
Gökhan Aksoy
Djler.Net Ceo ( Seo )
Saygılarımızla :
Djler.Net Yönetim. |
|

вαηα gözуαşι вσяçℓυѕυη çüηкü gözуαşℓαяιм∂αη ѕєη ѕσяυмℓυѕυη...
Djler.Net
Bir Projesidir..
Konu giray tarafından (03.07.11 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.
|
|
bøCek Bu Mesajı İçin 6 Üyemiz Teşekkür Etmiştir :
|
|
www.DJLER.dE reklam alanlari
|
 10.05.11 |  |
| |
~ 2010 Remix Yarışması Kasım Ayının 1'si ~ Üyelik tarihi: 24.June.2009
Teşekkür Etti: 243
10,321 Adet Teşekkür Almış 534 Konusuna
| |
| |
Cevap: Yardım Kampanyası.. |
Tamam Böcek Elimde Geldiği Kadarıyla Yardım Edicem Toplamak İstediğin Mevla Ne Kadar Acaba (Toplam Tutar) TŞKLER Herkesden yardımlarınızı bekliyoruz.

|
 10.05.11 |  |
| |
Teşekkür Etti: 666
5,933 Adet Teşekkür Almış 207 Konusuna
| |
| |
Arkadaşlar Merhaba boCek Gökhan arkadaşımızın bahsettiği gibi az çook demeden gönlünüzden ne koparsa yardımcı olursanız sitemiz daha ileri gitmesine sizlerinde katkıda bulunmuş olacaksınız.. belirli bi süre sonra.(lisans Alındıktan güncelleme yapıldıkdan sonra) Sitemiz Yeni içerikleri ve sizlerle daha Kaliteli Destek ve daha güzel görünüm ile sizlerle olacaktır bilginize..

|
|
 10.05.11 |  |
| |
Teşekkür Etti: 666
5,933 Adet Teşekkür Almış 207 Konusuna
| |
| |
Tamam Böcek Elimde Geldiği Kadarıyla Yardım Edicem Toplamak İstediğin Mevla Ne Kadar Acaba (Toplam Tutar) TŞKLER Herkesden yardımlarınızı bekliyoruz.
rakam sanırım 500-600 gibi bi civar zaten eksik kaldığı yerde biz tamamlıcağız..

|
 10.05.11 |  |
Karizma Derecesi :
| |
Teşekkür Etti: 18
0 Adet Teşekkür Almış 0 Konusuna
| |
| |
elimizden gelen neyse yapılsın arkadaşlar bocek haklı daha iyisini istiyorsak yardımcı olmalıyız kolay gelsin hadi bakalım hayırlısı

|
|
 10.05.11 |  |
| |
Teşekkür Etti: 2
396 Adet Teşekkür Almış 5 Konusuna
| |
| |
Bende Yaklaşık 3 Senedir Bu Sitede Görev Almaktayım Ve Elimden Geldiğince Tabiki Destek de Bulunacagım Herkes Gönlünden Kopanı Gönderse Yine Sitemiz En Güzel Şekil de İlerleyecektir Giray Abi Demiş ki 500 600 Aslın da Çok Büyük Bi Mebla Deqil 50 000 Üyesi Olan Bi Siteyiz 50 000'in Sadece 50 si Yardım da Bulun sa Bu Miktarı Tamamlayabiliriz Az Çok Demeden İnş. Arkadaşlarımız Yardım da Bulunacaktır

|
 13.05.11 |  |
Karizma Derecesi :
| |
Teşekkür Etti: 36
87 Adet Teşekkür Almış 50 Konusuna
| |
| |
bende 2 senedir burdayım ve en kısa sürede yardım edicem elimden geldiğince  inş sitemize hep beraber yardım edicez

|
|
 14.05.11 |  |
Karizma Derecesi :
| |
Teşekkür Etti: 0
7 Adet Teşekkür Almış 2 Konusuna
| |
| |
Sizleri tanımıyorum ama emeğinizden dolayı bu kampanyada benimde katkım olsun isterim.
Elimden geldiğincede kampayanıza yardımcı olurum.
Toplanacak mebla büyük değil arkadaşlar sevdiğiniz ve severek yaptığınız bu işlerde sizlere yardım eden Djlere yardım sırasının sizlerde olduğuna inanıyorum.
Ben dj değilim ama yardıma ihtiyaç varsa yardımadada bulunurum.
Saygılarımla Laysaa...

Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)
|
 15.05.11 |  |
| |
Teşekkür Etti: 399
9,657 Adet Teşekkür Almış 867 Konusuna
| |
| |
ben bu kampanyada yardımcı olamıcam cok üzülerek bunu yazıyorum sebebı ıse maaşıma içra gelmesıdır
yanlışlıkla gelen bir içra ama bunu duzeltmem biraz zaman alacak
kusura bakma gokhan

|
|
 16.05.11 |  |
| |
Teşekkür Etti: 109
1,921 Adet Teşekkür Almış 96 Konusuna
| |
| |
Umarım istenilen tutar elde edilir . yardımcı olcak isteyip te yardımcı olamayan ARKADAŞLARA şimdiden teşekkür ederim . sitemiz bir AMATÖRÜ, profesional olma yoluna götürecek bilgiler içermektedir . umarım daha fazla verimli olması için yardımları esirgemezsininiz .

|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
|
|
|
| Seçenekler |
Arama |
|
|
|
| Stil |
Normal
|