HRCUELES DJ CONSOLE 4-MX
AMERICAN AUDIO VMS4
DENON DN-MC6000
NUMARK NS6
bunlardan biri ile başlayabilirsin hem ekonomik hemde 3000 - 5000 TL lisk sistemlerin yapabildiklerini yapıyor. bu cihazlar hem pc ile çalışıyor haricen cd kullanmana gerek kalmıyor üzerlerinde kendi ses kartları var performansları gayet iyi. ileride kendini geliştirp profesyonel olarak çalışmak istersen bunları pc bağlantısı olmadan da kullanabilirsin. ama cd player alman gerekir.
merhabalar ben de dj'liğe adım atmak istiyorum. konuyu açan arkadaş gibi benim de pek bir bilgim yok ancak bu iş için çok hevesliyim. biraz araştırma yaptım ve bu iş için kafama uygun aletler olarak şunları buldum;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...](1100 TL)
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (1500 TL)
En azından profesyonelleşene kadar bana yetecek bir alet olmasını istiyorum. Yani şu anda hiçbir bilgim olmadığı için bir aleti aldıktan sonra biri çıkıp da ''Bunla şunu yapamazsın. Yeni bi alet alman lazım.'' derse çok kötü olur. Sonuçta ucuz aletler de değiller en azından benim gibi öğrenci biri için. Bu yüzden yardımınıza çok ihtiyacım var. Benim gibi yeni başlayacak ve hedefi altyapılar oluşturup, scratch'ler atmak olan birine önereceğiniz en uygun alet nedir? Bütçem max. 1500 TL. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim