Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar,
Geri dön   Djlere Ait Tek Özel Site | Dj, Dj Programlari, remix, remixler, mixler, programlar, program indir, indir, Jıngıl, fon müzikleri, Virtual dj, radyo, dj arayan radyolar, > Forum Yönetimi > Dj Ekipman Alım - Satım

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

DN Reklam Alanı
y8

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.07.11
seyduna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
seyduna
Karizma Puani:10
Karizma Derecesi : seyduna is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri seyduna ait bütün Mesajları bul seyduna nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 1
0 Adet Teşekkür Almış 0 Konusuna
seyduna isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Yeni başlayan birine yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Beyler öncelikle ii günler....Ben djlie yeni başlicak biriyim yalnz kafamda çokca sorular var...öncelikle ekipman olarak ne almalıyım...(ses sistemi fln hepsi dahi soruyorum)...Bütcem pek yüksek değil o yüzden maxiumum 500-600 lira lık bi setup almalıyım (2. el veya 0)...Şimdi sizden isteğim bana bu ekipman konularında yardımcı olmanız örneğin speakers ne işe yarar fln ve setup önerileriniz çok önemli...Şmdiden teşekkürler

Yorumlarınızı Eksik Etmeyiniz.

Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)

seyduna Tarafından Açılmış Son 5 Konu
Konu Adı Forum Son Yazan Cevaplar Görüntüleme Son Mesaj Zamanı
Yeni başlayan birine yardım... Dj Ekipman Alım - Satım Dj Ryn-X 8 897 20.07.11 21:13

Destek Verin
www.DJLER.dE reklam alanlari

Alt 20.07.11
YiGiTCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

YiGiTCAN
Karizma Puani:621
Karizma Derecesi : YiGiTCAN is a name known to all YiGiTCAN is a name known to all YiGiTCAN is a name known to all YiGiTCAN is a name known to all YiGiTCAN is a name known to all YiGiTCAN is a name known to all
Açık Profil bilgileri YiGiTCAN ait bütün Mesajları bul YiGiTCAN nickli üyeye özel mesaj gönderin YiGiTCAN´nin Web Sitesini ziyaret edin

₪SİTE ADMİNİ₪
Teşekkür Etti: 2
396 Adet Teşekkür Almış 5 Konusuna
YiGiTCAN - MSN üzeri Mesaj gönder YiGiTCAN isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
YiGiTCAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Cevap: Yeni başlayan birine yardım...

Dj likten Anlamıyorum Ama Radyoculuk İsterseniz Seve Seve Yardımcı Olurum

Alt 26.07.11
seyduna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
seyduna
Karizma Derecesi : seyduna is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri seyduna ait bütün Mesajları bul seyduna nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 1
seyduna isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

yok hocam radio değil.

Djler.Net 'de görmüş olduğunuz Reklamlarla giderini karşılamaya çalışmaktadır. Günde 1 Kez Tıklamayı İhmal Etmeyiniz.=)
Destek Verin

Alt 02.08.11
djhakanbektas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
djhakanbektas
Karizma Derecesi : djhakanbektas is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri djhakanbektas ait bütün Mesajları bul djhakanbektas nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 48
djhakanbektas isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Elimde Axis 4 var 800 lira 0 çihaz ilk başlayanlar için cok iyi bir alet 0507 771 54 08 veya pm ara ve ya ekle konuşalım

www.DjLer.net *Rakabet Etmez! Rekabet Yaratır!...

Konu Eda35 tarafından (02.08.11 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: Uyarı Msn ve Site vermek yasaktır!
Alt 08.08.11
mstflc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mstflc
Karizma Derecesi : mstflc is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri mstflc ait bütün Mesajları bul mstflc nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 8
mstflc isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

HRCUELES DJ CONSOLE 4-MX
AMERICAN AUDIO VMS4
DENON DN-MC6000
NUMARK NS6

bunlardan biri ile başlayabilirsin hem ekonomik hemde 3000 - 5000 TL lisk sistemlerin yapabildiklerini yapıyor. bu cihazlar hem pc ile çalışıyor haricen cd kullanmana gerek kalmıyor üzerlerinde kendi ses kartları var performansları gayet iyi. ileride kendini geliştirp profesyonel olarak çalışmak istersen bunları pc bağlantısı olmadan da kullanabilirsin. ama cd player alman gerekir.

www.DjLer.net *Rakabet Etmez! Rekabet Yaratır!...
Destek Verin

Alt 10.08.11
dc_mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dc_mert
Karizma Derecesi : dc_mert is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri dc_mert ait bütün Mesajları bul dc_mert nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 0
dc_mert isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

HRCUELES DJ CONSOLE 4-MX
AMERICAN AUDIO VMS4
DENON DN-MC6000
NUMARK NS6

bunlardan biri ile başlayabilirsin hem ekonomik hemde 3000 - 5000 TL lisk sistemlerin yapabildiklerini yapıyor. bu cihazlar hem pc ile çalışıyor haricen cd kullanmana gerek kalmıyor üzerlerinde kendi ses kartları var performansları gayet iyi. ileride kendini geliştirp profesyonel olarak çalışmak istersen bunları pc bağlantısı olmadan da kullanabilirsin. ama cd player alman gerekir.
merhabalar ben de dj'liğe adım atmak istiyorum. konuyu açan arkadaş gibi benim de pek bir bilgim yok ancak bu iş için çok hevesliyim. biraz araştırma yaptım ve bu iş için kafama uygun aletler olarak şunları buldum;

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...](1100 TL)
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (1500 TL)

En azından profesyonelleşene kadar bana yetecek bir alet olmasını istiyorum. Yani şu anda hiçbir bilgim olmadığı için bir aleti aldıktan sonra biri çıkıp da ''Bunla şunu yapamazsın. Yeni bi alet alman lazım.'' derse çok kötü olur. Sonuçta ucuz aletler de değiller en azından benim gibi öğrenci biri için. Bu yüzden yardımınıza çok ihtiyacım var. Benim gibi yeni başlayacak ve hedefi altyapılar oluşturup, scratch'ler atmak olan birine önereceğiniz en uygun alet nedir? Bütçem max. 1500 TL. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Türkiye'nin İlk Ve Tek Djler Platformu.

www.Djler.Net
Alt 10.08.11
dc_mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dc_mert
Karizma Derecesi : dc_mert is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri dc_mert ait bütün Mesajları bul dc_mert nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 0
dc_mert isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Arkadaşlar flood yapmak istemiyorum ama cevap verecek biri yok mu? Bu aletlerden birini ya da sizin önerdiğiniz bir aleti en kısa sürede almam ve çalışmalara başlamam gerekiyor. Lütfen biri yardım etsin bana

www.Djler.Net
Destek Verin

Alt 12.08.11
dj_equinox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dj_equinox
Karizma Derecesi : dj_equinox is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri dj_equinox ait bütün Mesajları bul dj_equinox nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 18
dj_equinox isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

arkadaşlar merhaba... öncelikle dj lik kavramını iyi anlamak gerekir.. '' siz Diskjockey'' lik mi? istiyorsunuz? yoksa '' Digital Jockey'' lik mi? yani cd ile mi çalmak istiyorsunuz?.. yoksa bilgisayar üzerinden mi? eğer cd ile çalmak isterseniz... bunun için biraz daha pahalı aletler gerekir ve bu konuda ürün alırken çok dikkat etmeniz gerekir... marka seçimi çok önemli!!! American audio kesinlikle tavsiye ETMEYECEĞİM bir marka!!! ben bu işi uzun yıllar yapıyorum... ve benim tavsiyem.. eğer bu işi gerçekten profesyonel anlamda düşünüyorsanız kesinlikle Disk Jockey lik gerekir... Yani Single veya double ( double cd playerları da tavsiye etmiyorum. ) table top ve mixer, kulaklık , eğer bütçe uygunsa effector.. benim tavsiyem.. paranıza yazık olmasıın bu yüzden modeli düşükte olsa pioneer almanızı tavsiye ederim.. cdj 200 veya temiz bulabilirseniz cdj 100s de olabilir başlangıç için..mixer olarakta behringer başlangıç için uygun djx 700 veya 750 bunlar 4 kanaldır.. eğer 2 kanal isterseniz vmx 300 de işinizi görür... bunlar Disk Jockeylik için... şimdi gelelim Digital Jockey lik için ekipmanlara.. öncelikle tavsiyem, eğer profesyonel anlamda bu işi yapmak istiyorsanız Digital Jockey likten başlamanızı tavsiye etmem... Çünkü Digital jockey lik çok daha kolaydır ve eğer ilerde bir mekanda çalmak gibi bi fırsat geçerse elinize sadece table top deck leri verdiklerinde elinize, '' ulan ben nasıl çalıca m bunla dememek için''' çok daha profesyonel sistemle mevcut clup larda ama ben sonuçta hepsinde table top single sc playerlar bulunmakta!!! eğer konunun bu daha da derinine inersek anlatılması gereken çok fazla içerik var mam ben size sadece '' SİZİN BÜTÇENİZ DAHİLİNDEKİ VE SİZİN DJ LİKTE BEGINER OLMANIZDAN DOLAYI bu önerileri yapıyorum.. zaten eğer bir mekanda olurda çalışırsanız ne demek istediğimi anlarsınız...neyse konuyu dağıtmadan !!! arkadaşlar Digital Jockey lik için uygun ürünler bütçeniz dahilinde :
m audio torq xponent : 2 decks 2. el fiyatı 700 lira civarı ( aman dikkat 2. elde )
Gelin hiç uğraşmayın böyle markalarla biraz daha çıkarın kıyıdan köşeden de PIONEER DDJ-T1 ( 4 decks Traktor programı için üretilmiş Pıonerrin çok özel ürünü ) fiyatı iyi araştırılıp istanbul daki bir müzik aletleri dükkanında sağlam pazarlıkla 2 000 liraya sıfırını alabilirsiniz!! Dikkat bu ürün PIONEER ve sıfır ürün ve Digital Jockey lik için en uygun ürün ve en sağlam ürün !!!! ilk tavsiyem bu... ve ikinci tavsiyem
eğer serato kullanmak isterim derseniz PIONEER DDJ-S1 ( 2 Decks serato programı ile birlikte kullanılır.. serato programı için üretilmiş özel üründür.) ama dkkat 2 decks!!! ben DDJ-T1 tavsiye ederim!!!
saygılarımla...

Alt 24.08.11
Dj Ryn-X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dj Ryn-X
Karizma Derecesi : Dj Ryn-X is on a distinguished road
Açık Profil bilgileri Dj Ryn-X ait bütün Mesajları bul Dj Ryn-X nickli üyeye özel mesaj gönderin

Normal Üye
Teşekkür Etti: 7
Dj Ryn-X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sen bitane turntable al 2el. 1o-15 dk kurcala isi cozersin 2 . El turntableler enucuz 200 tlden gormustum Plagınıda Bul Gerisi Kolay

www.Djler.Net

Konu Dj Ryn-X tarafından (29.08.11 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.
Destek Verin

Etiketler
baslayan , birine , yardim , yeni

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil